top of page

SUCCESVERHALEN VAN CLIENTEN

Bekijk de succesverhalen van Strength Point

Kettlebell
WhatsApp Image 2021-09-09 at 22.40.06.jpeg

Twee jaar lang heb ik zelf geprobeerd mijn gewicht en kracht omhoog te krijgen, maar ik bleef maar hangen op 62 kilo. Waarna ik mijn motivatie verloor. De zekerheid die Marco me heeft geboden met zijn hoogwaardig advies en ruime kennis heeft geresulteerd dat ik een gewicht van 75kg heb behaald tijdens mijn bulk en dat binnen 9 maanden! Nooit gedacht dat dit haalbaar was voor mij, thanks Marco.

Sahand Bahrami

WhatsApp Image 2021-11-22 at 23.22.33.jpeg

Heel enthousiast over hoe mijn personal trainer alles aanpakt, zit overal kort op en is altijd bereikbaar. Daarnaast zit er veel tijd in de schema's die voor jou gemaakt worden. De uitrusting in de sportschool is van goeie kwaliteit en de sfeer is echt top! Voor de prijs die ik betaal is dit zeker een aanrader.

Bryan Gielen

WhatsApp Image 2021-09-09 at 22.04.30.jpeg

Na nu een maand of drie trainen onder begeleiding van Strength Point ben ik dichterbij mijn doel dan ooit! Er komt veel motivatie vanuit de begeleiding zoals progressiefoto's, wekelijkse metingen bijhouden en regelmatig wordt me gevraagd via Whatsapp hoe het met de zelfstandige trainingen gaat. De trainingen worden om de 5 weken veranderd (maar wel compleet gepersonaliseerd) en ook krijg je een voedingsschema! als je goede begeleiding zoekt is Strength Point zeker DE aanrader.

Bram Lemmens

WhatsApp Image 2021-09-19 at 20.59.17.jpeg

Strength Point heeft me geholpen om de volgende stap te maken op het gebied van body en vitaliteit. Ik ben me dankzij Strenght Point bewust geworden van de next level in ademhaling en techniek. Bewust of onbewust wordt je meegenomen in de energie van Strength Point. Je wordt getraind door een kampioen en je kan je daaraan meten. Ik kijk uit naar de volgende progressie foto.

Babek Khani

WhatsApp Image 2021-09-09 at 22.50.16.jpeg
WhatsApp Image 2021-09-09 at 22.53.26.jpeg

Progressie, techniek, meedenkend, professioneel en gezelligheid. De kern van wat Strength Point voor mij betekend. Mijn doel is om aan te komen en dit is me voorheen nooit gelukt. Sinds ik hier sport ben ik al meer dan 12 kilo aangekomen! Dit allemaal dankzij de super begeleiding waar je met al je vragen terecht kan en altijd klaar staan om je te helpen.

Marc van der Putten

bottom of page